Krátká fotoreportáž z Pásovce

Exkluzivně našim čtenářům přinášíme fotoreportáž z koncertu v Pásovci. Fotografie jsou uvedeny v chronologickém pořadí, takže zdánlivě bez ladu a skladu... Prostě je to jen náhoda, že jako první je zde uvedena fotografie s autorem tohoto příspěvku.

Každopádně z té první fotografie můžete dobře vidět, že kapela sklízela upřímný potlesk (na snímku ruce tleskajícího diváka s Titkem v pozadí).

Bohužel nejsou žádné fotografie z impozantního nástupu, neboť ten všechny tak překvapil, že všichni zapomněli fotit... Na další fotografii hravě basuje basák Val. Názorně tak demonstruje, že virtuózní sólíčka jsou pro nás legrace.
 

Na následující fotografii je zase Buben - pro řadu hostů překvapení večera. Jen malou vadou na kráse bylo, že dorazil s krátkým příčeskem, protože svou obvyklou koncertní paruku nechal doma důmyslně skrytou v plachtovině.
 

Koncert se také natáčel na profesionální videokameru Panasonic SD-5 3CCD AVCHD 16GB SDHC. Jakmile se nám z toho krámu podaří něco zkopírovat do počítače, video zde také zveřejníme.

Obdivné pohledy fanynek nám sice nedaly spát ještě mnoho nocí po koncertu ...

... ale zase vítězná gesta jsme si mohli dovolit už po třetí písničce:

NC:)

Byly písničky drsné a byly i písničky něžné (viz Ferda Kapelník na následující fotce). 
 

Některé písničky zase naše fanynky vyloženě rozparádily.
 

Někteří dokonce nevěřili svým očím/uším...
 

Následuje jeden detail na paruku, o kterou Kapelník nakonec přišel, k čemuž mu dopomohla sličná servírka (k okolnostem se nemůžeme blíže vyjadřovat, ale prý si ji normálně koupila).
 

A zase věrné fanynky:
 
 
V přestávce měli diváci možnost fotit se s členy kapely. To byly vlastně naše první vydělané peníze - celkem se podařilo vybrat 5 Kč.

Po focení zase do práce - v první půlce nasazenou laťku jsme posunuli ještě výš!


Některé party vyžadovaly zvýšenou míru soustředění.

Fanynky!

No a na následující fotce je vidět, jak vyděláváme svoji první 200 Kč bankovku za píseň na přání (objednávky přijímáme nejpozději dva měsíce předem). Původně to měla být stokoruna, ale objednavatel ji nějak nemohl najít :-)

Ještě jeden Buben:

A na závěr koncertu vystoupil host večera - sama Věrka Špinarová!

No a to by bylo asi tak všechno. Těch fotek je mnohem víc, ale sem už by se nevešly. Tak zas někdy na šňuře!

Posted in | 2 Comments

2 komentářů:

Jaktík řekl(a)... @ 12. května 2010 v 20:04

Fíha! To musel být nářez!

Amelie řekl(a)... @ 27. listopadu 2012 v 20:08

Super fotky:-)

Okomentovat